هارد SSD
نمایندگی و مرکز خرید و فروش اینترنتی و انلاین و لیست قیمت هارد اس اس دی hard ssd ارزان و آدرس فروشگاه های شیراز
حافظه و هارد SSD اینترنال
اگر از لپ تاپ برای کار، سرگرمی، بازی یا کارهای رسانهای خود استفاده میکنید، دیر یا زود باید به فکر تهیه یک حافظه ذخیرهسازی برای دادههای خود باشید. حافظه اینترنال SSD یک راه حل بسیار مناسب برای این موضوع است و میتوانید این هاردها را با ظرفیتهای متنوع و براساس نیازهای خود تهیه کنید. کاربران اکثرا با خرید یک هارد دیسک میتوانند ظرفیت ذخیرهسازی در کامپیوتر و لپ تاپ خودشان را افزایش داده و از قابلیت تهیهی نسخهی پشتیبان از دادههای خاص خود استفاده کنند. اما در عصر حاضر این هارد اینترنال SSD است که جای خود را به هاردهای معمولی داده است و سرعت انتقالی را برای کاربران فراهم میکند.
تکنولوژی ساخت و عرضه حافظههای ذخیره سازی مداوم در حال پیشرفت است و حافظه اینترنال SSD بهعنوان یک تکنولوژی جدید در این زمینه شناخته میشود. امروزه درایوهای SSD، اندازه کوچکتر، اطمینان بالاتر و سرعت بسیار بهتری دارند. در ادامه قصد داریم که بهصورت کامل به این حافظهها پرداخته و بگوییم که چرا خرید اینترنال SSD میتواند نسبت به حافظههای معمولی بسیار ضروریتر باشد. این حافظهها هماکنون قیمت بالاتری نسبت به هاردهای معمولی دارند، اما در کل میتوانید با توجه به ارزش آنها، نسخههای با حجم پایین را برای سیستمعامل و برنامههای مهم خود تهیه کرده و برای یک درایو خود از آن استفاده کنید.
نمایندگی و مرکز خرید و فروش اینترنتی و انلاین و لیست قیمت هارد اس اس دی hard ssd shiraz ارزان و آدرس فروشگاه های شیراز
مزایای هارد اینترنال SSD
حافظههای اینترنال SSD میتوانند به شما کمک کنند تا کارایی موثرتری از تولید محتوای خود داشته باشید. شما میتوانید کارهای سرگرمی و تفریحی خود را نیز بدون هیچ گونه حواس پرتی و ناامیدی از عملکرد کند آنها انجام دهید. این حافظه های اینترنال SSD است که میتواند سرعت و عملکرد تثبیت شده را نسبت به هاردهای معمولی برای شما فراهم کند. شما بهراحتی میتوانید تجربهی روانتری را از این طریق داشته باشید. قیمت اینترنال SSD نیز نشان داده است که چرا این قطعهها ارزشمند هستند و میتوان برای مقاصد کاری و تفریحی از آنها استفاده کرد.
کارایی
حافظه اینترنال SSD میتواند سریعتر از یک هارد معمولی، به اطلاعات دسترسی داشته باشد. این موضوع در قبال تمام این حافظهها برقرار داده و دادههای شما ذخیره و بازیابی خواهد شد. در حقیقت، اینترنال SSD میتواند سرعت انتقال داده تقریبا فوری را در اختیار شما قرار دهد. اگر بهدنبال بهبود عملکرد سیستم خود هستید، میتوانید از یک حافظه اینترنال SSD استفاده کرده و با سرعت دسترسی بالا به فایلهای مهم سیستم و فایلهای برنامههای مهمی همچون فتوشاپ، کارایی و سرعت را افزایش دهید. شاید در ابتدا فکر کنید که این کار را یک حافظه رم انجام خواهد داد، اما اینطور نیست.
یک حافظه اینترنال SSD میتواند در کنار خرید یک حافظه رم جدید، بهروزرسانی پردازندهها و غیره، مشکلات عملکردی کامپیوتر شما را برطرف کند. این راه ارزش بیشتری دارد و شما میتوانید با انتقال از یک هارد معمولی به حافظه اینترنال SSD بهبودی شگفتآوری را در زمینه لودینگ برنامهها و بازیها داشته باشید.
قابلیت اطمینان بالا
یکی از بهترین قابلیتهای حافظه اینترنال SSD قابلیت اطمینان دادهها است. در این حافظهها دادهها با احتمال بسیار کمتری نسبت به هارد معمولی میتوانند دچار مشکل شوند. شما میتوانید دسترسی بهتری به دادههای خود در این هارد داشته باشید و درخشش SSD ها در این زمینه بسیار بیشتر حس خواهد شد. حافظه اینترنال SSD امروزی بهدلیل داشتن مهندسی بهتر، طول عمر طولانیتر و مقاومت بیشتری خواهند داشت و این موضوع کاملا اثبات شده است. کاربران میتوانند این محصولات را در اندازهی بسیار کوچکتر تهیه کرده و هیچ لرزش و گرمای بیش از حدی نیز از آن نخواهند داد.
همهی این مشکلات معمولا در هاردهای معمولی وجود دارد و عدم وجود آنها در اینترنال SSD سبب میشود که عمر درایو نیز تا حد زیادی بهبود پیدا کند. یک هارد اینترنال SSD قابلیتهای دیگری هم دارد که در ادامه قصد داریم به آنها اشاره کنیم.
ظرفیت
ظرفیت ذخیره سازی در اینترنال SSD بهطور چشمگیری در حال رشد است. این مسیر خیلی سریعتر از هاردهای معمولی در حال پیموده شدن است و در آیندهای نه چندان دور میتوانید خرید اینترنال SSD همراه با ظرفیت بالا و قیمت مناسب را در نظر داشته باشید. شاید بگویید که قیمت اینترنال SSD هماکنون بسیار زیاد است، اما این روند در ابتدای این فناوری کاملا طبیعی است و در آینده میتوانید شرایط نابتری را تجربه کنید. نوآوری فناوریهای ساخته شده با گذشت با هر نسل جدید از اینترنال SSD باعث افزایش ظرفیت خواهد شد و این موضوع همراه با کاهش قیمت همراه خواهد بود.
حافظه اینترنال SSD با ظرفیتهای بالاتر، امروزه نسبت به گذشته بهبود پیدا کرده است و شاهد ظرفیتهای ترابایتی نیز هستیم. این در حالی است که تا همین چند سال گذشته، حافظه اینترنال SSD تنها با ظرفیتهای چند صد گیگابایتی در بازار عرضه میشد. امروزه هارد اینترنال SSD با ظرفیت 2 ترابایت نیز موجود است که با قیمت مقرون به صرفهتر از گذشته در اختیار کاربران قرار میگیرد.
متغیر دیگری که هنگام بررسی قابلیتهای اینترنال SSD باید در نظر گرفته شود، افزایش عملکرد هنگام همگامسازی با فناوری Intel Optane است. اینترنال SSD پیشرفته با این فناوری و استفاده از جدیدترین پردازندههای اینتل، سبب میشود که عملکرد سیستم تا حد چشمگیری بهبود پیدا کند. در واقع شما وقتی که یک هارد اینترنال SSD همراه با پردازنده اینتل داشته باشید، نرخ بهبود عملکرد سیستم بهصورت چند برابر افزایش پیدا خواهد کرد.
این روند بدین دلیل است که هرچه قدر پردازنده پیشرفتهتر باشد، رایانه میتواند روند کند دسترسی به دادههای دستگاه را کم کند و همچنان مورد استفاده قرار گیرد. با حافظه اینترنال SSD میتوان با سرعت بیشتری به دادههای سیستم دسترسی پیدا کرده و تغذیهی پردازنده نیز بسیار سریعتر انجام خواهد شد. این موضوع تقریبا برای اکثر پردازندههای نسل جدید اینتل صرق میکند. پردازنده در چنین شرایطی میتواند با تمامی پتانسیل خود به کار ادامه دهد.
ما در ادامه قصد داریم که شما را در خرید اینترنال SSD یاری کرده و چند برند و محصول معتبر در زمینه تولید اینترنال SSD را به شما معرفی کنیم. این برندها شناخته شده هستند و محصولات متنوعی را میتوانید در مدلهای مختلف از آنها تهیه کنید. فراموش نکنید که توجه به نیازهای شخصی در این زمینه اهمیت دارد و قبل از خرید اینترنال SSD، باید به نوع کار یا تفریح خود توجه کرده و برحسب نیاز، یک هارد اینترنال SSD متناسب را برای خود تهیه کنید.
قیمت هارد ssd در شیراز ، فروش هارد ssd در شیراز ،هارد ssd فافا شیراز ، هارد ssd در شیراز ، قیمت هارد ssd شیراز ، خرید هارد ssd شیراز ، فروش هارد ssd شیراز ، خرید هارد ssd در شیراز ، نمایندگی فروش هارد ssd در شیراز ، خرید انلاین هارد ssd شیراز ، خرید اینترنتی هارد ssd شیراز ، فروش اینترنتی هارد ssd شیراز ، لیست قیمت هارد ssd شیراز ، فروش انلاین هارد ssd شیراز
هارد SSD چیست؟
امروزه با افزایش تعداد هاستینگ ها هر کدام در پی کسب و ارائه راهکارهایی به جهت جذب مشتری می باشند و تبلیغات بر سر قدرت و کارایی سرورها یکی از مباحث مهم است.
مدتی است هاستینگ ها در تبلیغات خود مدام از واژه هارد پرسرعت SSD استفاده می کنند اما اکثرا تعریف واضح و روشنی از این ارائه نمی دهند که اصلا SSD چیست و چرا به خودی خود این فناوری نسبتا جدید یک پارامتر مهم برای تبلیغات به حساب می آید.
SSD مخفف کلمات Solid-State Disk به معنی دیسک حالت جامد می باشد و منظور از جامد این است که هیچ قطعه ی متحرکی در آن قرار ندارد.
فناوری اینگونه دیسک ها شبیه به فناوری فلش مموری می باشد.
در تعریف دیسک سخت یا همان HDD ، همگی می دانیم که شامل تعدادی قطعه به صورت مکانیکی می باشد و در واقع این قطعات به صورت مکانیکی عمل می کنند اما در حافظه ای مانند فلش چنین اجزایی وجود ندارد.
در واقع هارد SSD فاقد اجزای مکانیکی قابل حرکت می باشند و این یک مزیت می باشد؛ مزیتی که امروزه موجب روی آوردن اکثر کاربران به استفاده از اینگونه هاردها شده است. از تولید کنندگاه لپ تاپ تا سرورها و… .
?%3E)
از مزایای هارد SSD می توان به:
1 – بالا بودن سرعت خواندن/نوشتن اطلاعات؛ این مزیت باعث شده است که نه تنها هاستینگ ها بلکه امروزه رایانه های شخصی هم به سمت و سوی استفاده از هارد SSD حرکت کنند.
2- کاهش مصرف برق و به تبعیت از آن کاهش مصرف باتری لپ تاپ
3 – بالا بودن مقاومت هاردهای SSD در مقابل ضربه؛ به جهت استفاده از فناوری های به کار رفته Flash در SSD دیگر خبری از اجزای متحرک نبوده و حساسیت بیش از حد به ضربات فیزیکی وجود ندارد.
4 – بی سر و صدا بودن و تولید گرمای بسیار کمتر نسبت به مدل قبلی اشاره کرد.
حتی اگر موارد 2 ، 3 و 4 چندان قابل اهمیت نباشند مورد 1 را می توان خود به تنهایی از برجسته ترین مزایای اینگونه هارد دانست.
در واقع همین بالا بودن سرعت/خواندن نوشتن برای هاستینگ ها و کاربرانشان دارای اهمیت می باشد.
تفاوت اصلی SSD با هارد دیسک این است که هارد دیسک الکترومکانیکی است اما SSD الکترونیکی. یعنی هارد دیسک دارای اجزاء و قطعات متحرک است به طوری که هارد دیسک دارای صفحات مغناطیسی است که به دور محور خود میچرخند و اطلاعات بر روی آن صفحات ذخیره میشود. بنابراین مدت زمانی طول میکشد تا این دیسک ها چرخیده و در موقعیت مناسب برای خواندن یا نوشتن داده قرار گیرند. بر خلاف هارد دیسک ، SSD هیچگونه قطعه متحرکی ندارد و اطلاعات رو بر روی میکروچیپ ها ذخیره میکند، مانند فلش دیسک های USB اما بسیار سریعتر. همچنین SSD ها میتوانند بلافاصله شروع به نوشتن یا خواندن اطلاعات کنند زیرا نیازی به زمان برای جابجایی قطعات متحرک نیست.
تاریخچه SSD
اساس کار SSD ها به دهه 1950 باز میگردد، جایی که از دو تکنولوژی مشابه استفاده میشد. حافظه هسته مغناطیسی (Magnetic Core Memory) و ذخیره سازی فقط خواندنی صفحه خازنی (CCROS). این حافظه های جانبی در زمان کامپیوترهای لامپی بوجود آمدند اما با ظهور حافظه های استوانه ای که ارزانتر بودند، تولید آنها متوقف شد.
در دهه 1970 و 1980 SSD ها به عنوان حافظه ابرکامپیوترهای اولیه IBM و چند شرکت دیگر استفاده شدند. در آن زمان قیمت فوق العاده زیاد SSD استفاده از آنها را بسیار کم کرده بود. پس از تلاش های متعدد شرکتها برای تولید حافظه نیمه هادی مقرون به صرفه با قابلیت نگهداری طولانی مدت از اطلاعات و حجم قابل قبول، سر انجام در اواخر دهه 1980 شرکت StorageTek اولین نوع SSD مدرن را ارائه کرد.
در سال 1995 SSD های مبتنی بر حافظه فلش عرضه شدند که به علت مقاومت در برابر ضربات شدید، لرزش و تغییرات دما در صنایع نظامی و فضایی مورد استفاده قرار گرفتند.
در سال 2009 شرکت Micron Technology از اولین SSD با قابلیت اتصال از طریق SATA 6GB/ رونمایی کرد.
ساختار SSD
اجزاء اصلی یک SSD، کنترلر و حافظه ذخیره اطلاعات هستند.
1) کنترلر :
کنترلر وظیفه برقرار ارتباط بین حافظه داخل SSD با کامپیوتر میزبان را دارد. یکی از شاخص ترین فاکتورهای SSD نوع کنترلر استفاده شده در آن است. کنترلر میتواند همچنین اعمال کشف و تصحیح خطا (ECC) و رمزنگاری اطلاعات را نیز انجام دهد. کنترلر های Intel ، Micron و SandForce از تکنولوژی خاص خود استفاده میکنند و سرعت بیشتری نستب به کنترلر های دیگر ارائه میدهند.
2) حافظه :
بیشتر تولیدکنندگان SSD ازNon-Volatile NAND Flash Memory در ساختار SSD خود استفاده میکنند زیرا نسبت به DRAM قیمت کمتری دارد و بدون نیاز به منبع تغذیه، اطلاعات را نگهداری میکند. این نوع حافظه سرعت کمتری نسبت به DRAM دارد و به همین دلیل SSD های اولیه سرعت کمتری نسبت به هارد دیسکهای معمولی داشتند. مشکل سرعت در سال 2009 با استفاده از کنترلر های بهتر برطرف گردیده است. SSD های مبنی بر DRAM دارای سرعت بسیار بالا هستند اما برای نگهداری اطلاعات به منبع الکتریکی مانند باتری یا آداپتور نیاز دارند و معمولا در سرور ها مورد استفاده قرار میگیرند.
3) Cache یا بافر :
معمولا SSD مانند هارد دیسک معمولی از یک حافظه کوچک DRAM به عنوان Cache استفاده میکند.
قیمت هارد ssd در شیراز ، فروش هارد ssd در شیراز ،هارد ssd فافا شیراز ، هارد ssd در شیراز ، قیمت هارد ssd شیراز ، خرید هارد ssd شیراز ، فروش هارد ssd شیراز ، خرید هارد ssd در شیراز ، نمایندگی فروش هارد ssd در شیراز ، خرید انلاین هارد ssd شیراز ، خرید اینترنتی هارد ssd شیراز ، فروش اینترنتی هارد ssd شیراز ، لیست قیمت هارد ssd شیراز ، فروش انلاین هارد ssd شیراز
مزایای SSD
SSD بلافاصله اقدام به خواندن و نوشتن داده میکند و برخلاف هارد دیسک نیازی به زمان برای چرخش دیسک ندارد در حالی که هارد دیسک نیاز به زمانی در حدود 2 ثانیه برای دسترسی واقعی به درایو دارد. SSD با سرعتی در حدود دو برابر هارد دیسک اقدام به نوشتن و خواندن اطلاعات میکند. این بدین معنیست که کامپیوتر شما زودتر بوت میشود و بازی ها و نرم افزارهای شما زودتر لود میشوند.
SSD نیازی به Defragment شدن ندارد. یعنی بر خلاف هارد دیسک که پس از مدتی استفاده کند میشود، تغییری در سرعت SSD بوجود نمیاید.
نمایندگی و مرکز خرید و فروش اینترنتی و انلاین و لیست قیمت هارد اس اس دی hard ssd shiraz ارزان و آدرس فروشگاه های شیراز
SSD بسیار کمتر در معرض خراب شدن در اثر سقوط و ضربه است زیرا قطعه متحرک ندارد.
میدانهای مغناطیسی قوی میتوانند به اطلاعات هارد دیسک آسیب برسانند اما SSD در برابر میدان مغناطیسی آسیب نمیبیند.
از نظر مصرف انرژی هارد دیسک در حدود 3 تا 4 برابر انرژی بیشتری نسبت به SSD مشابه خود مصرف میکند. یعنی در صورت استفاده از SSD به جای هارد دیسک در نوت بوک، باتری نوت بوک شما دیرتر خالی خواهد شد.
هارد دیسک در حدود 3 برابر بیشتر از SSD گرما تولید میکند.
معایب SSD
یکی از معایب SSD عدم قابلیت Encryption یا همان رمزنگاری اطلاعات است. البته این مشکل برای همه SSD ها وجود ندارد. از آنجا که بسیاری از SSD ها از حافظه نوع MLC NAND Flash Memory استفاده میکنند و این نوع حافظه قابلیت بازنویسی اطلاعات در موقعیت خود را ندارد و تنها اطلاعات را در بلاک جدید نوشته یا روی اطلاعات دیگر بازنویسی میکند و قابلیت Overwrite ندارد، در صورت استفاده از یک نرم افزار برای رمزنگاری اطلاعات، پس از رمزنگاری، اطلاعات اولیه همچنان قابل دسترسی هستند. بنابراین پس از رمزنگاری باید با استفاده از نرم افزار یا قابلیت کنترلر SSD اطلاعات اولیه را به صورتی امن از بین ببرید. در صورتی که نیاز مبرم به رمزنگاری امن اطلاعات دارید، حتما SSD با قابلیت Secure Erase خریداری کنید.
عیب دیگر SSD قیمت بالای آن است که در حدود 10 برابر گرانتر از هارد دیسک متناظر در ظرفیت های رایج است.
مقایسه هارد معمولی و SSD
هارد دیسکهای معمولی برای سالهای طولانی یکه تاز حافظه های حجیم قابل خواندن و نوشتن غیر فرّار بوده اند. اما با حضور نسل جدید SSD ها رفته رفته نقش هارد دیسکهای معمولی کمرنگ تر میشود. در حال حاضر تنها مزیت هارد دیسکهای معمولی نسبت به SSD قیمت کمتر آنهاست که روند نزولی قیمت حافظه های NAND این میزیت را نیز از آنها خواهد گرفت. SSD ها از نظر سرعت، توانایی حفاظت از اطلاعات، مصرف انرژی، اندازه و سایر معیارهای اصلی از هارد دیسکهای معمولی بهترند. همچنین SSD ها به علت نداشتن اجزای متحرک، کاملا ساکت و بی صدا هستند.
در نهایت بهترین انتخاب، با توجه به نیاز شما مشخص میشود، اگه سرعت برای شما بیشترین اهمیت را دارد، SSD گزینه مناسب است اما اگه ظرفیت زیاد به ازای هزینه کم میخواهید، هنوز هارد دیسک های معمولی بهترین گزینه هستند.
امکان استفاده همزمان از SSD و هارد دیسک های معمولی نیز یک راهکار هوشمندانه است. میتوانید برای اجرای سیستم عامل و نرم افزارها و بازی ها از SSD استفاده کنید و در کنار آن از یک هارد دیسک با ظرفیت بالا برای آرشیو موسیقی و تصاویر و ویدئوهای خود کمک بگیرید.
انواع ssd اینترنال
همهی ما برند سامسونگ را بهدلیل تولید و عرضه گوشیهای هوشمند میشناسیم. اما بهتر است بدانید که این برند کره جنوبی در کنار تولید تلویزیون و گوشیهای هوشمند، در زمینه تولید قطعات کامپیوتر نیز بسیار خوب عمل کرده است. هارد دیسک زمینهای است که سامسونگ در آن خوب درخشیده است. یکی از این محصولات 860 Evo 250GB V-NAND MLC Internal SSD Drive است که با وزن 50 گرمی در اختیار کاربران قرار میگیرد. این محصول دارای ظرفیت 250 گیگابایتی است و از رابط ساتا 6 استفاده میکند. سرعت خواندن اطلاعات این محصول 550 مگابایت بر ثانیه است و همین میزان در نوشتن به 520 مگابایت بر ثانیه میرسد.
حافظه اس اس دی 860 Evo 500GB V-NAND MLC Internal SSD Drive از دیگر محصولات این کمپانی است که دارای ظرفیت 500 گیگابایتی است و میتواند برای استفاده یک کاربر معمولی بسیار مناسب باشد. این محصول نیز از رابط ساتا 6 استفاده میکند و سرعت خواندن و نوشتن آن به ترتیب به 550 و 520 مگابایت بر ثانیه میرسد. گفتنی است که این هارد دیسک دارای مقاومت در برابر ضربه و لرزش است و میتواند در برابر شوک نیز مقاوم باشد. دمای عملیاتی آن تا حد 70 درجه سانتیگراد نیز میتواند بالا بیاید.
از دیگر برندهای شاخص در زمینه تولید هاردهای اس اس دی میتوانیم به ای دیتا اشاره کنیم. این کمپانی محصولی مانند Ultimate SU800 256GB 3D-NAND Internal SSD Drive را روانه بازار کرده است که قابلیتهای بسیار متنوعی مانند کنترل کننده SMI دارد و میتواند سرعت 560 و 520 مگابایت بر ثانیهای را در خواندن و نوشتن به شما ارائه کند. این محصول قابلیتهای دیگری هم دارد که میتوانیم به مقاومت بالای آن در برابر ضربات اشاره کنیم.
هارد SX8200 Pro 256GB PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Drive یکی دیگر از محصولات این کمپانی است که حافظه 256 گیگابایتی را در اختیار شما قرار میدهد و از رابط جدید PCIe استفاده میکند. این هارد اس اس دی دارای سرعت خواندن و نوشتن 3500 و 3000 مگابایت بر ثانیهای است و بهتر از دیگر هاردهای این رده ظاهر میشود.
وسترن دیجیتال نامی آشنا در زمینه حافظههای ذخیرهسازی است و همانطور که انتظار داشتیم، این برند ورود درخشانی نیز به حافظههای اس اس دی داشته است. هارد اینترنال Green 120GB Internal SSD Drive یکی از این محصولات است که با ظرفیت 120 گیگابایتی در اختیار شما قرار میگیرد. این محصول سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی 540 و 430 مگابایت بر ثانیهای دارد و مطابق با استانداردهای روز دنیا در اختیار شما قرار میگیرد.
از محصولات دیگر این کمپانی میتوانیم به هارد Green 120GB M.2 2280 SATA III SSD Drive اشاره کنیم که ظرفیت مشابه 120 گیگابایتی دارد و از نوع رابط ساتا 6 استفاده میکند. این هارد دارای 6.46 گرم وزن است و از فرم فاکتور M.2 2280 استفاده میکند. ابعاد این محصول نیز در حد 80 در 22 در 1.5 میلیمتر در نظر گرفته شده است.