مرتب سازی:

نمایندگی و مرکز خرید و فروش اینترنتی ( انلاین ) و لیست قیمت تجهیزات شبکه buy Network equipment shiraz sell price specification ارزان و آدرس فروشگاه های شیراز

انواع تجهیزات شبکه کدام اند؟

امروزه در تمامی جوامع در سراسر دنیا از شبکه های اینترنتی استفاده می شود و با توجه به گسترش روز افزون استفاده ها از شبکه در موارد بسیار بهتر است با انواع تجهیزات شبکه که برای راه اندازی آن مورد نیاز است، آشنا شوید. ما در این مقاله شما را با انواع تجهیزات شبکه، قیمت تجهیزات شبکه و همچنین چگونگی فروش تجهیزات شبکه آشنا خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

در این مقاله میخوانید :

دسته بندی کلی تجهیزات شبکه

معرفی انواع تجهیزات اکتیو شبکه

معرفی انواع تجهیزات پسیو شبکه

قیمت تجهیزات شبکه

سوالات متداول

 

به طور کلی انواع تجهیزات شبکه به دو دسته تقسیم می شوند که عبارت اند از:

 

- تجهیزات شبکه فعال (اکتیو):

تجهیزات فعال یا اکتیو شبکه به تجهیزاتی گفته می شود که برای انجام دادن فعالیت خود به جریان الکتریکی نیاز دارند. انواع تجهیزات اکتیو شبکه عبارت اند از: کارت شبکه، سوئیچ ها، پریینت سرور، تبدیل کننده فیبر نوری، دیواره ی آتش، مسیریاب.

 

- تجهیزات شبکه غیر فعال ( پسیو):

به بیان ساده تجهیزاتی که در دسته تجهیزات غیرفعال قرار گرفته می شوند برای داشتن عملکرد به توان الکتریکی نیازی ندارند و بدون احتیاج به جریان الکتریکی نقش خود را در شبکه به خوبی ایفا می کنند. تجهیزات غیر فعال شبکه عبارت اند از: کابل ها، کانکتورها و اتصال ها، داکت ها و رک ها.

 

تجهیزات شبکه

در ادامه به بررسی جزء به جزء انواع تجهیزات شبکه خواهیم پرداخت.

  مودم - روتر ADSL - مودم - روتر 3G و 4G و 5G - روتر و اکسس پوینت - آنتن تقویتی - کارت شبکه - سوییچ - هاب سوئیچ - ذخیره ساز تحت شبکه (NAS) - لوازم جانبی NAS و سرور - دوربین های امنیتی و نظارتی - ضبط‌کننده ویدئویی دوربین‌های امنیتی و نظارتی - اتصالات شبکه - آداپتور شبکه - اینترنت اشیا - منبع تغذیه اضطراری (UPS) - تجهیزات ویدیویی - باتری UPS - پچ پنل - لود بالانسر - تجهیزات ارتباطات سازمانی - UTM و فایروال - رک شبکه و سرور - توسعه دهنده محدوده بی‌سیم - لوازم جانبی دوربین‌ های امنیتی و نظارتی

انواع تجهیزات اکتیو شبکه کدام اند و چه ویژگی هایی دارند؟

 نمایندگی و مرکز خرید و فروش اینترنتی ( انلاین ) و لیست قیمت تجهیزات شبکه buy Network equipment shiraz sell price specification ارزان و آدرس فروشگاه های شیراز

1. کارت شبکه:

از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی شبکه، کارت شبکه می باشد که در دسته ی تجهیزات فعال قرار داده می شود. برای اتصال یک کامپیوتر به شبکه ی اینترنتی چه از نوع سرویس دهنده چه از نوع سرویس گیرنده باید دارای کارت شبکه باشد. هر شبکه ای دارای یک محیط انتقال است که اطلاعات با استفاده از آن انتقال پیدا می کنند که در چنین حالتی کارت شبک هر کامپیوتری را در سطح شبکه به محیط انتقال اتصال می دهد. از مهم ترین ویژگی هایی که یک کارت شبکه باید داشته باشد داشتن آدرس مک است که توسط شرکت سازنده به آن اختصاص داده می شود. کارت های شبکه به دو دسته بی سیم و کابلی تقسیم شده که کارت شبکه های بی سیم نیز به دو دسته اینترنال و اکسترنال قابل تقسیم می باشند.

 

2. اکسس پوینت (Wireless Access Point):

نقطه اتصال در شبکه ی های بی سیم همانند سوئیچ در شبکه های سیمی عمل می کند. در فروش تجهیزات شبکه نقطه دسترسی نیز وجود دارد و در شبکه های WLAN مورد استفاده قرار گرفته می شود.

 

3. سوئیچ شبکه (Network Switch):

از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز در راه اندازی یک شبکه سوئیچ شبکه می باشد که برای اتصال دادن چندین دستگاه مختلف درشبکه مورد استفاده قرار گرفته می شود به عنوان مثال توانایی اتصال بین پرینتر و کلاینت و سرور را خواهد داشت. از مهم ترین مزایای سوئیچ شبکه صرفه جویی در زمان و هزینه است. سوئیچ های مورد استفاده در شبکه به دو دسته ی کلی سوئیچ های مدیریتی و سوئیچ های غیر مدیریتی تقسیم می شوند. سوئیچ ها در دسته تجهیزات پر سرعت در شبکه محسوب می شوند.

 

تجهیزات شبکه

 

4. روتر (Router):

یک دستگاه بسیار هوشمند است که در شبکه کاربرد و عملکردی بسیار نزدیک و شبیه به سوئیچ دارد. مهم ترین تفاوتی که بین روتر و سوئیچ وجود دارد این است که از روتر برای ارتباط دادن بین دو شبکه استفاده می شود در حالی که از سوئیچ برای ارتباط دادن بین اعضای مختلف یک شبکه استفاده می شود. روتر ها دارای معماری های بسیار متفاوتی هستند و اغلب برای تامین اینترنت مور نیاز در شبکه های مختلف مورد استفاده قرار گرفته می شوند.

 

5. مودم (Modem):

از دیگر انواع تجهیزات شبکه می باشد که مهم ترین وظیفه آن تبدیل کردن سیگنال های آنالوگ به دیجیتال و تبدیل سیگنال های دیجیتال به آنالوگ است. مودم ها به دو دسته کلی مودم معمولی و مودم ای دی اس ال (ADSL) تقسیم می شوند.

 

6. پرینت سرور (Print Server):

از پرینت سرور برای به اشتراک گذاری یک پرینتر بدون نیاز به یک کامپیوتر استفاده می شود به این صورت که پرینتر را به پرینت سرور متصل کرده و پرینت سرور نیز باید به سوئیچ موجود در شبکه متصل باشد. با استفاده از این روش به هیچ عنوان به روشن بودن هیچ کامپیوتری هنگام ارسال دستور پرینت به پرینت نیازی نخواهد بود.

 

7. تبدیل کننده فیبر نوری (Media Convertor):

مهم ترین وظیفه مبدل فیبر نوری تبدیل کردن سیگنال دریافتی از کابل مسی و تبدیل آن به سیگنال نوری است. پس از تبدیل کردن این سیگنال آن را با استفاده از کابل فیبر نوری انتقال خواهد داد. پس از انتفال سیگنال نوری هنگامی که به انتهای کابل می رسد با استفاده از یک مبدل فیبر نوری دیگر به سیگنال قابل انتقال با استفاده از کابل مسی تبدیل می شود.

 

فروشگاه اینترنتی کامپیوتر سینا، تنها فروشگاه با سابقه و تخصصی در زمینه قیمت و فروش کلیه تجهیزات شبکه اکتیو ، پسیو ، وایرلس ، دکل ، دوربین مداربسته و ...) در سطح ایران و کشورهای همسایه می باشد. که به همین دلیل نیز طی 15 سال گذشته  به یک مرجع تخصصی IT جهت بررسی مشخصات فنی تجهیزات ، قیمت گذاری ها و آخرین اخبار فناوری روز در همین زمینه، برای مدیران ارشد و مدیران IT و نیز شما متخصصین عزیز تبدیل گردیده است. ارسال سریع تجهیزات، گارانتی، نصب و راه اندازی و خدمات پس از فروش معتبر، تجهیزات Original و مشاوره فنی با مجرب ترین و با تجربه ترین کارشناسان متخصص در زمینه شبکه های کامپیوتری، شبکه های وایرلس و دکل مهاری از ویژگی ها و مزایای بررسی و خرید از فروشگاه اینترنتی آی تی اسکای می باشد. تمام تلاش مجموعه ما بر آن است که همواره متعهد به این ویژگی ها باشیم. مجموعه دسته بندی کالاهای موجود در سایت آی تی اسکای بسیار متنوع و در عین حال از معتبرترین برندهای آزمایش شده در سطح بازار تجهیزات شبکه می باشد. که در حال حاضر در شش دسته بندی اصلی با عناوین  تجهیزات Wireless Outdoor  ، تجهیزات Wireless Indoor ،دکل های مهاری ، تجهیزات Active به همراه متعلقات آنها، تجهیزات Passive به همراه متعلقات آنها و دوربین های مداربسته (IP Camera) بوده که شامل انواع اکسس پوینت ، رادیو آنتن ، رادیو وایرلس ، لوازم جانبی تجهیزات وایرلس ، سوئیچ شبکه ، روتر شبکه ، دکل مهاری ، فایروال ، مودم ADSL ، کابل مسی ، فیبر نوری ، سرور شبکه ،پچ کورد ، پچ پنل ، رک، دوربین مداربسته شبکه ، یو پی اس ، VoIP  ، هارد دیسک شبکه و ... می باشد. از جمله برندهای موجود در سایت می توان به  Cisco , Linksys , Mikrotik , Cambium Networks , Trango , TrendNet , Deltalink , Edimax , Redline , BRAND-Rex , Proxim , Ubiquiti EnGenius , Unicom , Datwyler , Kenbotong , A-MTK , Solectek , PayaSystem , IP-COM , Full , D-Link , Tiamاشاره کرد. خرید از سایت ما بسیار آسان و مقرون به صرفه بوده و نحوه پرداخت از روی سایت به دلیل نوسانات قیمت روز دلار مسدود می باشد و جهت تهیه محصولات مورد نظر لطفا از طریق روشهای موجود در صفحه تماس با ما هماهنگی های لازم را با تیم فروش مجموعه انجام دهید.

انواع تجهیزات شبکه غیر فعال (پسیو) کدام اند و هر کدام چه نقشی را در شبکه بر عهده دارند؟

از مهم ترین ویژگی هایی که تجهیزات شبکه غیر فعال دارند، غیر قابل برنامه ریزی بودن آن ها می باشد. فروش تجهیزات شبکه از نوع پسیو با این هدف انجام می شود که تجهیزات اکتیو شبکه به راحتی پیکربندی شوند. در این قسمت شما را با انواع تجهیزات شبکه غیر فعال و کاربرد های آن ها آشنا خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

 

1. کابل های کواکسیال (Coaxial Cable):

این نوع کابل در نقاط مختلف شبکه برای اتصالات مختلف مورد استفاده قرا می گیرد. به عنوان مثال از نوع های بزگ کابل کواکسیال به عنوان ستون فقرات هر شبکه ای استفاده می شود در حالی که از نوع کوچک و باریک آن برای اتصالات کوتاه بین ایستگاه های کاری موجود در شبکه استفاده می شود.

 

2. کابل های زوج به هم تابیده (Twisted pair):

استفاده از این نوع کابل بسیار رایج می باشد و بیشترین کاربرد را در شبکه های مخابراتی و کامپیوتری دارند. استفاده از کابل های زوج به هم تابیده در تلفن ها نیز بسیار رایج است.

 نمایندگی و مرکز خرید و فروش اینترنتی ( انلاین ) و لیست قیمت تجهیزات شبکه buy Network equipment shiraz sell price specification ارزان و آدرس فروشگاه های شیراز

3. کابل های فیبر نوری:

از این نوع کابل در شبکه ی بزرگ جهت انتقال داده در مسافت های بیش از 100 متر استفاده می شود. برای انتقال اطلاعات در این نوع کابل از انعکاسات نور در هسته و غلاف استفاده می شود که منابع نوری استفاده شده در این کابل می تواند دیود لیزری و دیود ساطع کننده ی نور باشد.

 

4. آنتن های بی سیم:

آنتن های وایرلس یا بی سیم بیشتر برای تقویت سیگنال هایی که به علت فاصله ی زیاد دچار مشکل می شوند، استفاده می شود.

 

5. پچ پنل:

یکی دیگر از انواع تجهیزات شبکه است که در دسته تجهیزات غیر فعال قرار گرفته می شود. از این قطعه ی مستطیل شکل برای جمع کرن و مرتب سازی کابل های شبکه استفاده می شود.

 

6. رک شبکه:

رک های شبکه قطعه ای مورد نیاز برای محافظت از سوئیچ ها و سایر دستگاه های مهم و حساس می باشند که احتیاج به مراقبت دارند. در بعضی از شرایط به دلیل استفاده از چندین سوئیچ از رک ها برای نگهداری آن ها استفاده می شود. رک ها از نظر ظاهر به دو دسته ی دیواری و ایستاده تقسیم می شوند که به طور معمول جنس بدنه ی آن ها فلز و دربی از جنس شیشه دارند. ابعادی که برای ساخت رک ها در نظر گرفته می شود متفاوت است و با توجه به نوع شبکه خریداری می شوند به عنوان مثال در شبکه هایی که وسعت پایینی دارند رک های 5 تا 6 یونیت مورد استفاده قرار می گیرد.

 

تجهیزات شبکه

 

قیمت تجهیزات شبکه به چه صورت است و چه عواملی بر قیمت راه اندازی یک شبکه تاثیر گذار است؟

قیمت تجهیزات شبکه به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد از جمله مهم ترین آن ها فعال و یا غیر فعال بودن تجهیزات می باشد و این که چه نقشی را در راه اندازی شبکه ایفا می کند.

در این قسمت سعی داریم عوامل تاثیر گذار در قیمت راه اندازی یک شبکه کامپیوتری و قیمت تجهیزات شبکه را مورد بررسی قرار دهیم.

 

از جمله مهم ترین عواملی که بر قیمت راه اندازی یک شبکه ی کامپیوتری تاثیر گذار است عبارت است از:

1. نوع سرور مورد نیاز: سرور های به صورت کلی به دو دسته ی سرور لینوکس و سرور مایکروسافت تقسیم می شوند و با توجه به سرور مورد استفاده نوع روتر و ... مشخص می شود.

2. مانیتورینگ شبکه: در بسیاری از شبکه احتیاج به مانیتورینگ وجود دارد و از این سیستم برای هشدار ها و ... استفاده می شود. هزینه مربوط به مانیتورینگ نیز با توجه به تجهیزات مورد نیاز آن متفاوت خواهد بود.

3. پشتیبان گرفتن: چگونگی پشتیبان گرفتن از اطلاعات مورد نیاز و موجود در شبکه نیز در قیمت راه اندازی آن تاثیر گذار است. به عنوان مثال در صورتی که عملیات پشتیبان گیری به صورت اتوماتیک صورت بگیرد باید هزینه های بیشتری صرف این عملیات شود.

برای پشتیبان گیری از اطلاعات به فضای ذخیره سازی نیاز است و این فضای ذخیره سازی ممکن است هارد هایی با ظرفیت بالا باشند.برای راه اندازی سیستم پشتیبان گیری اتوماتیک باید هزینه های مربوط به نیاز سخت افزاری و نرم افزاری را پرداخت نمود.

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید